å lage mat til spesielle anledningar.
Konfirmasjonen var ei slik anledning.
Me var mange som laga til koldbordet og/eller
kakebordet.
Eg valde å lage nokre ting som kunne gjerast ferdig
i god tid på førehand.
Daim-iskake
er ein favoritt på kakebordet.
Brownies og Ristoppar er dei yngste glad for
Hjortegryte med kjøt frå Kaldholen
laga eg dagen før.
Det var ris og grøn salat til.
Potetsalat er best når den er laga dagen før.
På bordet var mykje godt som denne passa til.
I like
Posted using BlogPress from my iPad
Åhh, så mycket gott!
SvarSlettDet er kjekt å kunne bidra! Skulle likt å smake på den gryta!
SvarSlettDajm-kake er en favoritt her i huset også. Ellers pleier jeg å bake Kvæfjordkake når noe skal feires.
Vi venter på mer regn, men det er ingen fare her vi bor.
Følger med på vannmassene i Kongsberg. Skummelt.
Klem fra Ingunn
Sdet er alltid ei utfordring å ta vare på maten etter ei slik anledning. Smart - og ikkje minst godt - med det som kan frysast og takast fram att når det høver.
SvarSlettMye godt. Og veldig lurt med ting en kan lage til dagen før.
SvarSlettIskake er jo kjempegodt.
I morgen er det bakedag her.
Tror det blir eplekake.
Så mye deilig da. Hjemmelaget potetsalat er godt.
SvarSlettKlem
ÅH! No vart eg svolten ;-)
SvarSlettDaimiskake er fantastisk, tror aldri jeg kan spise meg mett på den! Det er fint å kunne lage maten sin selv.
SvarSlettÅh det där ser smaskigt ut...särskilt den första skulle jag gärna smaka på! :)
SvarSlettJa ni kan verkligen fira en konfirmation i Norge. Jag vet för jag har varit på ett par konfirmationsfester hos mina släktingar :) det var mat i överflöd, det gillar jag!
SvarSlettSer mycket gott ut!
SvarSlettVilken fest!
SvarSlettOj här bjuds det på många läckerheter :) Smarrigt!
SvarSlettSå gott! Daimiskake - jag gissar på glasstårta på svenska? - det låter supergott!
SvarSlettHär var det mat i långa banor. Ja även lite gotter.
SvarSlettHjortgryta, jo jag tackar, det låter om något riktigt mumsigt!
SvarSlett