tirsdag 28. november 2017

Ein fryd å sjå


Ein kan ikkje late att auga
når ein køyrer gjennom
Bjørkedalen


ein søndag ettermiddag i 
slutten av november


Speglinga av sol på snødekte fjell i
Bjørkedalsvatnet 
er til å miste pusten av.9 kommentarer:

 1. Et utrolig vakkert bilde. Bør ikke bare kjøre forbi, men ta seg tid å stoppe å nyte.. Stor kontrast til ditt forrige innlegg, som jeg ikke hadde rukket å kommentere. Forstår at det måtte bli sterke følelser med å besøke Utøya.. Ufattelig trist, det som skjedde i 2011, jeg tror nesten ikke vi kan forestille oss den redselen de må ha følt, de som prøvde å gjemme seg for skuddene... Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 2. Så vakre bilder! November har mye fint å by på.
  Klem fra Marit

  SvarSlett
 3. Vakkert, vakkert! For et flott land vi bor i! Tusen takk for fine ord på bloggen min! Alltid kjekt med gode tilbakemeldinger. I dag har jeg vært i Kongsberg til ortoped. Har en liten utglidning i ryggen. Det var bare å fortsette med styrketrening. Har ikke vondt i selve ryggen, men jeg har muskelstramminger på baksida av låra. Plagsomt, men det hjelper å bevege seg. Noe skal det vel være ettersom åra går, så her må vi bare stå på!

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 4. Nydeleg! Balsam for både sjel og sinn.

  SvarSlett
 5. Kan det bli vakrere enn dette? Det tror jeg ikke. Fantastiske bilder du har tatt! Så flott vær. Trodde dere bare hadde storm og regn!
  Hilsen fra Tove/fargeneforteller

  SvarSlett
 6. Hello, what a beautiful scene. I love the view of the mountain and reflections. Beautiful photos. Happy new month of December, have a great day and weekend.

  SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.