Barneborna er glad i pizzasnurra
så det er kjekt å ha i frysaren
når dei kjem på besøk.
Dei er best når ein tinar dei litt i
romtemperatur først,
deretter nokre minutt i
steikeomnen.
Oppskrifta:
250 gr sammalt speltmjøl, grovmalt
950 gr sikta speltmjøl
50 gr gjær
1 ts salt
1 ts honning
100 gr smør
4 dl lettmjølk
4 dl vatn
Smelt smør og ha i mjølk og vatn til det er fingervarmt.
Slå det over gjær og honning og la mixaren gå til gjæra er oppløyst.
Ha i det tørre, det grove først.
Elt deiga på sakte fart 8-10 minutt.
Hev deiga under plast på lun stad ca 30-40 min.
Kjøttsaus:
Lag sausen medan deiga hever.
Steik 2 x 400 gr karbonade- eller kjøtdeig,
gjerne ekstra finhakka sjalottløk,
krydder etter smak.
Slå over 2 glas Dolmio naturell
la det surre 5-10 minutt.
Del deiga i tre
Kjevl ut avlang leivar
legg på kjøtsaus og
strø på reven ost.
Rull saman og del i ca 2 cm bitar.
Legg på bakepapirkledd plate.
Etterheve ca 30 minutt
Dryss reven ost på toppen før steiking.
Steike midt i omnen 225 gr 12 til 15 min til dei er
gjennomsteikte.
PS. Eg legg mykje saus og ost inni rullen så det
glir ofte ut ein del under steiking.
Det blir ikkje perfekte snurrar utsjåandemessig,
men eg skal love deg, dei er kjempegode !
Det hørtes godt ut, og takk for oppskrift! Pizza er vel alltid populært blandt de unge :)
SvarSlettHa en fin kveld!
Hello, it looks delicious. I like pizza! Thanks for sharing the recipe.
SvarSlettJeg får vann i munnen... Disse må jeg forsøke meg på!
SvarSlettJeg tviler ikke på at de er gode...de ser gode ut også. Det er smaken som teller!
SvarSlettnam nam ;)
SvarSlettMmm - they look delicious!
SvarSlettDe så veldig gode ut, den oppskriften skal jeg prøve:-)
SvarSlettDet er kjempegodt. Nå fikk jeg lyst til å bake noen jeg også. Ha en vakker dag i høsten!
SvarSlettUmmm.... Takk for oppskrift og lurt å ha i fryseren, tar glatt etter! Ha en fin dag. Klem fra Signe.
SvarSlettJeg kjenner den deilige duften helt hit. Jeg takker også for oppskrift, og vil prøve når jeg får ånden over meg.
SvarSlettNå har vi hatt gråvær her i Oslo uten flik av blå himmel eller sol i mer enn to uker. Det er trist. Men håper snart på en fin, blå høsthimmel. Hilsen Tove
Mmmmm, ser himmelske ut! Ha en super dag!
SvarSlettTack för tipset och receptet! Snurrorna ser väldigt goda ut och de behöver inte alls vara perfekta utseendemässigt!
SvarSlettHa en fin tisdagskväll! Här regnar det och är lite småtrist ute.
Pizzasnurrer er favoritt, enten det er til små eller store. God som matpakke, god til suppe.. Kanskje jeg burde laget opp en ladning, jeg også.. (Ble litt sulten..)
SvarSlettDette er godsaker! Kjenner så godt til at fyllet renner ut, men slik blir det når vi pakker mye inni. Så lurt å lage en solid porsjon. Som oftest blir det ingen snurrer igjen å putte i fryseren.
SvarSlettRiktig god tirsdagskveld!
Klem
Perfekt mat! Godt for både store og små.
SvarSlettPizzasnurrer slå aldri feil. Heldige barnebarn som har deg.
SvarSlettVivi
Pizzasnurror är ju så gott! Mmm! När barnen var små lagade vi pizza varje söndag. Nu blir det inte lika ofta, men äter vi det lagar vi alltid hemgjord pizza.
SvarSlettGod ide. Den oppskriften skal jeg prøve etterhvert.
SvarSlettAlt blir litt enklere etterhvert som jeg kan stå og gå litt
Ha en fin kveld.
Eirin
nam nam - denne oppskrift må prøves - takk takk og klem herfra :)
SvarSlettJa, dette er kjempegodt!! Takk for oppskrift, ikke prøvd denne; virkelig "handy" å ha i fryseren til både store og små:)
SvarSlettUtrolig at vi snart er i november, men denne høsten skal ikke jeg klage på:)
Klemmings
Kjekt å ha noe godt i frysern! Pizzasnurr er en favoritt!
SvarSlett