søndag 28. desember 2014

Nudlar à la Renathe


Når me er mange på hytta i
juleferien
er måltida store høgdepunkt.

I går var det verdotter sin tur å lage middag.

Ein nydeleg rett med
nudlar og lemongrassaus,
svinekjøt, sukkererter, løk, chili og paprika.


Velsmakande !!9 kommentarer:

 1. Hei ;)
  Det så fantastisk godt ut;) Her er ribba nettopp satt i ovnen og jeg er tilbake fra en tur i joggesko i nydelig vintervær;)
  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 2. Kjekt å få maten servert! Vi holder oss til julematen her til gards. Det ble pinnekjøtt i dag med molter til dessert. Og julekaker på fat til kaffen. Artig å få servere det som er stelt i stand. Skulle ha svigermor på middag i dag også, men så var hun ikke helt i form. Hun har passert 90, og da blir vi fort litt bekymra. Ellers nyter jeg romjula, og gleder meg over å ha Ingvild og Eirik her enn så lenge.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 3. Jum jum! her har vi spist grønnsaksuppe med restene av pinnekjøttet i :-)) Ikke vondt det heller.. Fortsatt fin romjul!

  SvarSlett
 4. Så gott det ser ut! Den rätten skulle jag gärna smaka på!
  Ha en skön kväll!

  SvarSlett
 5. Mmmm det såg kjempegodt ut! Spennande med nye rettar. Hadde måtta droppe chilien eg for det er ein av dei få tinga eg ikkje tåler. Får pusteproblem. Eg har hatt mine foreldre og søsken til middag i dag og serverte svineribbe med dampa mandelpoteter, rødkål, rosenkål og rødløksmarmelade. Til dessert var det panna cotta med frisk brigebærsaus. Alt smakte nydelig og eg er mett endå! Snøen har lava ned i dag så no har me rikelig av det slaget her også. Ser ut som de kosar dokke på hytta. Får håpe du kan gjere noko anna enn å stå på kjøkenet resten av jula :)
  Ønsker deg fin romjul vidare.
  Klem frå Alva.

  SvarSlett
 6. Nydelig så det ut til.
  Alltid godt å møte ny mat :)
  Romjulsklem :)

  SvarSlett
 7. Ser det veldig godt... mhhh. Herlig med hytte, snø, familien og god mat :-)) Vi fikk jul snø... så fint, Og hele familien sammen. I går vi tar en tur til
  nasjonalparken, det var veldig hyggelig med snølandskap. Ha det riktig fint fortsatt Anne-Mari. Hilsene sender Viola

  SvarSlett
 8. God jul til deg og dine; )

  Monikaklemma

  SvarSlett
 9. Det så deilig ut, og fint med noe annet enn julemat nå, så vi kan begynne å tenke på etter-nyttår! Jeg har ikke mottatt noe e-post fra deg, men du finner link til det på bloggen min (høyre sidefelt), og i innlegget med vinnerne. Så skal jeg sørge for at du mottar premien på nyåret! Ha en fin dag, og riktig godt nytt år! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.