mandag 30. desember 2013

Kalkun med tilbehør


Me har ikkje tradisjon med kalkun til middag i jula.
Men i år ville Renathe og Andrè 
lage til etter oppskrift av
Etter fleire timars jobbing 
ved grytene kunne me nyte den
fantastiske middagen.




Årets siste gourmetmåltid.

Ynskjer deg fine stunder 
i resten av året :)

Anne-Mari





8 kommentarer:

  1. Dette såg veldig godt ut. Vi hadde marinert kalkunfile
    i går og til lørdagen tror jeg det blir helstekt kalkun.
    Har ikke tradisjon for kalkun i jula, men siden det
    er veldig godt så prøver vi å få det til en gang et to.
    Ønsker deg et riktig godt nytt år :)

    SvarSlett
  2. Har planer om å lage kalkun etter omtrent samme oppskrift i morgen. Har gjort det før, og det er nydelig mat!

    SvarSlett
  3. Dette så himmelskt godt ut! Jum jum :-) Ønsker deg et flott nytt år!

    SvarSlett
  4. Mmmm...her var det mykje lekkert! Kalkun er nydelig godt....det sto på menyen her i huset også igår. Då hadde eg selskap med 13 til bords! Men eg hadde nok ikkje så mykje godt å byde på som det du syner her. Eg hadde mandelpoteter, rosenkål og rødkål pluss ein nydeleg saus om eg får seie det sjølv;) Til dessert hadde eg heimelaga vaniljeis med lune bjørnebær. Alle let heldigvis vel. Men huska eg å ta bilde? Neida, det hadde eg ikkje tid til å tenkje på så det kjem nok ingenting på bloggen om det;) Ønsker deg ei fin nyårshelg!
    Klem frå Alva.

    SvarSlett
  5. Det såg utruligt godt ut:))ønsker deg et riktig godt nytt år!
    Klem fra Lillian

    SvarSlett
  6. Det ser utrolig godt ut! Jeg brukte kalkun julaften i flere år da barna var små. Brukte en stuffing som var utrolig god - alle spiste mer av den enn fuglen... I dag skal vi til noen venner som serverer kalkun på nyttårs kvelden. Det gleder jeg meg til. Benytter anledningen til å ønske deg en fin kveld og et godt nytt år. Har hatt stor glede av alle de fine innleggene dine i året som gikk, og takker for alle gode og hyggelige kommentarer fra deg.
    Klem fra Vigdis

    SvarSlett
  7. Det der så bare fantastisk godt ut:) Vi har heller ikke noen tradisjon med kalkun - jeg har servert kalkunfillet et par ganger men ikke hele fuglen. Men jeg har tatt opp disse programmene med Gordon Ramsey og ble fristet til å prøve.

    Varm klem til deg
    Hanne:)

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.