Trur eg trygt kan seie at dette er ein av
favorittmiddagane mine.
Brennsnut kokt på fenalårbein (med litt kjøt på),
mòr og pølser frå Brudevoll.
Eg gjer det enkelt og brukar ferdigkutta
poteter/grønsaker
Det kostar kr 13,90 pr. kg !
og eg sparer meg mykje arbeid med skrelling og kutting.
Lagar som oftast ei stor panne og
deler med glede ut porsjonar til fleire som set pris på den :)
Mmmm, et til eg nesten sprekk :)
Tusen takk for alle gode kommentarane frå dokke !
Velkomne til nye fylgjarar !
Å det så godt ut! Men aldri hørt navnet brennsnut før, lærer stadig nye ord av deg!
SvarSlettSmart med ferdigkutta grønnsaker!
Mandagskveldsklem fra Inger
Kjøtsuppe du kallar det kanskje ?
SlettBrende snut fordi me hiver i oss medan det er varmt.... nei tullar, hihi.
Kjøttsuppe er nok det vi kaller det ja! Og da tenker jeg på Emil og suppebollen, hihi ;)
SlettHa en nydelig maidag! Surt her, men opphold, enn så lenge..
mmm det så godt ut.
SvarSlettVi hadde labskaus med kjøttdeig i dag vi, med "juksepose". (labskausblanding)
Smaker like godt om man ikke står med all jobbinga!
Ja, det er lapskausblanding eg brukar. Er ikkje så iherdig husmor at eg let den sjangsen gå frå meg.
SlettMykje arbeid viss ein skal stå og kutte til store porsjonar.
Å det så godt ut;)
SvarSlettHar ikke vært noe på fårekjøtt, men de siste årene har jeg begynt å like det. Ja, og et te æ trille;D
Tusen takk for alle koselige kommentarene;)og for informasjonen om hortensiaen. Skal plante min i hagen utpå sensommeren så får vi se om den klarer seg;) Alltid spennende å prøve;)
Ha en fin uke;)
Klem fra Ann-M.
Å, såå deilig med ordentlig hjemmelaget mat, kan skjønne at man "eter" så man nesten sprekker da. Brennsnuten så nydelig ut, ære, være for kokken!
SvarSlettBeste kvelden ønskes deg.
Klem fra Kristin
Hmmm..det ser og høres godt ut. Hadde passet godt idag.Det er litt surt og kaldt ute.
SvarSlettHåper dagen din blir fin!
Klem herfra :-)