torsdag 17. mai 2012

17. mai desserten

er ein tradisjon i vår familie.
Den har fylgt med sidan eg var lita.

 Enkel førebuing.
Dagen før lagar eg gele og eggedosis med gelantin,
kremen piskast 17. mai morgon

 Legg lagvis ingrediensane i ei serveringsskål,
vaniljesaus for den som ynskjer.

 Velbekomme !

Vonar alle har hatt ei god feiring av nasjonaldagen
sjøl om veret ikkje har vore det beste.

5 kommentarer:

  1. Hm, den der var ny!
    Og muligens så enkelt at selv jeg kan gjøre det. :-)
    Takk for tips.
    Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  2. Dette så godt ut! Tror ikke jeg har laga gele siden det var barnebursdager og heksegele(den grønne) var et must. Ellers har vel isen tatt over for eggedosisen som også mange har gode minner om. Jeg har spist karamellpudding i dag. Nydelig det også.

    Ha en fortsatt fin 17. maikveld!

    SvarSlett
  3. Oi, det hørtes ut som en dessert for meg.
    Håper du har hatt en fin dag!
    Ellen :)

    SvarSlett
  4. Det der var en ny dessert for meg, men den så jo helt super ut - og er helt sikker knallgod! :) Yum! Alltid gøy med nye idèer og tips, så takk :)) Og takk til deg for skjønn kommentar hos meg! Nå håper jeg du hadde en fin dag i går - også ønsker jeg deg en fin helg som ligger foran :)) klem til deg

    SvarSlett
  5. Hei;)
    Så smart å ha gelatin i eggedosisen. Eggedosis er kjempegodt;) Det skal jeg prøve en gang;))
    Tusen takk for kjempekoselig kommentar på bloggen min;)

    Jeg hadde regncap, men greide å bli søkk våt allikevel etter en time i tog. Mest synd på barna som ble så våte;)
    Fortsatt god fredagskveld;)

    Klem fra Ann-M.

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)