Dette er ein god og enkel rett
som dei fleste likar.
Eg laga den til koldtbordet i barnedåpen
forrige helg, men gløymde
å ta bilde før den
var begynt på.
400 gr torsk (utan bein), trekke i
1 ss salt pr. liter vatn
1 pk lys aspic laga i 4 dl av fiskekrafta, kjøl den ned.
Mos fisken med ein gaffel og bland med
3 dl lettrømme
1 pk ekte majones
Tilsett dette i aspicen og
2 - 3 ss sitronsaft.
Smak til med litt pepar om du vil.
Ha blandinga i ei form,
Ha blandinga i ei form,
stå kjølig nokre timar.
Pynte med det du ynskjer.
Godt brød attåt.
God appetitt !
Tusen takk for alle fine gratulasjonshelsingane
eg fekk etter barnedåpen til
barnebarnet vårt.
Det varma mitt hjarte ♥
Eg ynskjer deg
God helg,
den første i mars
☼
Anne-Mari
Å! Det både så og hørtes godt ut :)
SvarSlettGratulerer på etterskudd... Bedre sent enn aldri ;)
God helg ønske deg!!
Hei;)
SvarSlettBra du rakk å ta bilde før alt var borte;) Fiskemousse er jo bare deilig da. Pleier å ha reker i den jeg lager;)
God helg til deg;)
Klem fra Ann-Mari
Mhh så lekker - Kan jeg lage fiskemousse med frossen fisk også? Hilsen hjertelig Viola.
SvarSlettMmmmm, høres godt ut!
SvarSlettVigdis
Dette så veldig godt ut.
SvarSlettReker og ellers skalldyr "farlig" for meg
Må holde meg borte fra alt slikt godt.
Ønsker deg ei fin god helg.
Naaaam!!Dette såg nauta godt ut..Svigermora mi lagar noko liknande av reker og crabst., og den er kjempe god.
SvarSlettYnskjer deg ei fin helg :)
Dette må jo bli godt! Kanskje jeg prøver en dag...
SvarSlettRiktig god helg!
Klem fra Ingunn
Jeg har litt problem med denne typen mat, tror jeg har hatt et ublidt møte med en cabaret en gang i tiden;) Men jeg liker godt fisk og kanskje det er på tide å prøve igjen? Gjemmer oppskriften din til en dag jeg føler meg modig;)
SvarSlettNatta til deg, og du; tusen takk for kommentaren på innlegget i går - vit at den betydde mye for meg:)
God klem
Hanne:)
Så lekkert det ser ut, smaker sikkert kjempegodt!
SvarSlettFortsatt god helg til deg! :-)
Tusen takk for det, det varmet!
SvarSlettJeg har ikke åpnet en blogg siden på høsten i fjor...
Nå tenker jeg at jeg må skjerpe meg, for det er jo så givende å blogge med medsøstre...
Det er ikke lett å legge ut hvordan man egentlig føler seg, men når det er gjort, så får man støtte, og innser at sånn er livet for alle i perioder.
Jeg håper på å være tilbake på blogg nå, for det er jo en fin greie, og jeg elsker å kunne "være meg selv" som anonym...det har vel med sjenanse å gjøre...
Ha en fin lørdag, kjære venn!
Klem, M
Takk for omsorg! ♥
SvarSlettDet varmar!
God helg!
Hei, hei :)
SvarSlettDen mousseen såg nydelig god ut. Fint med oppskrift...den var fristande å prøve.
No har eg sett gjennom innlegga eg har gått glipp av. For ein fin barnedåp dåkke hadde stelt i stand. Flotte kaker og pynt av alt slag. Det var ei fin feiring for vesle Ella.
Himmelske bildet ditt var kjempe fint. Dei flotte fargane.
Håper du har det bra der utom tunellane.
Ha fortsatt ei god helg, varm klem frå MarJE.
Ser deilig ut dette :)
SvarSlettGod helg :)
Denne oppskrifta har jeg kopiert og tar vare på.
SvarSlettSer fantastisk godt ut, og går ut fra at en kan bruke all slags fisk.
Ha ei fin helg.
Klem
Tusen takk for en flott oppskrift! Den skal testes!
SvarSlettSøndagsklem til deg :)