tirsdag 31. januar 2017

Sol inn i stova


Den etterlengta sola 
lyste inn i stova i dag.
Hurra !

Me er utan sol 6 veker før-
og 6 veker etter solsnu.
Eg tenkje ikkje så mykje på det
midt i perioda,
men når tida nærma seg for at ho skal
kome igjen lengtar eg etter den.

Det er rett og slett livgivande 
å få den tilbake :)
14 kommentarer:

 1. Hello, pretty capture of the sunlight. Happy Tuesday, enjoy your day and week ahead!

  SvarSlett
 2. I can imagine, what a joy that must be in your dark season. I'm always so glad, when "Lightmess" is coming, only two days...

  SvarSlett
 3. Sol i stova er noe å lengte etter. Fine solstreif i stova di viser bildet! For noen år siden bodde jeg i en leilighet dit solen ikke kom fra november til i mars - då gjorde strålene gott. Nå var det jo synlig sol ute da, men likevel husker jeg det som noe godt!

  SvarSlett
 4. Vakkert, og deilig å se den etterlengtede solen kan jeg tenke meg! Flotte bilder.

  SvarSlett
 5. Hipp hurra for sola og livsgleden!
  Og takk for at du følger med i teksten. Sa nettopp til elevene at jeg er skrudd sammen slik at ryggmargen tar innersvingen på hjernen av og til, og ut kommer noe helt absurd... Da praksis- studenten spurte hvor lenge ho skulle holde elevene inne før friminuttet, svarte jeg : til sånn halv seks... jeg mente halv to! Veldig godt eksempel på hva jeg kan si og skrive.... enkelte ganger later jeg som om det er for å sjekke om elevene følger med, samtidig som jeg lar det skinne igjennom at nå er jeg ukonsentrert! Det gjelder å ta det med godt humør og spøke litt. Da er man tilgitt ;:OD) For mange tanker i hodet på en gang! Ha en riktig fin onsdag!

  SvarSlett
 6. Gratulerer! Vi må vente 14 dager til, men nå er den på haugen og nederst på jordet. Vi har et tynt lag med snø, og i dag har jeg gått tur med brodder i 15 minusgrader og sol som varma. Det er muligheter for mer snø i morgen. Håper det slår til.

  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Nå er vi så heldige å ha sola hele året, men kan godt forstå at det er en stor og god opplevelse når den kommer tilbake etter fravær i flere uker.

  SvarSlett
 8. Hei, du satte meg på sporet av ny kunnskap Anne Marit, nye innlegg er på gang ;:OD)

  SvarSlett
 9. Ljuset är så innerligt välkommet tillbaka :) Livet känns lättare!

  SvarSlett
 10. Vacker bild! Så härligt att solen visar sig igen där du bor! Här är dagsljuset aldrig helt borta men nu glädjer vi oss över att det blir lite ljusare för var dag som går!
  Ha det bra!

  SvarSlett
 11. Ja det er herlig med sola som kommer om vinteren.
  Ekstra godt er det nok når den har vært borte
  ei god stund. Her er det så vidt den ikke forsvinner.
  Men vi ser den lyse over åskammen.
  Nydelig bilde du har tatt :)
  Ha en flott dag :)

  SvarSlett
 12. Klart du lengter etter solen. Det er jo i lyset du finner bølgelengdene, som vi oppfatter som farger. I dag har jeg skrevet om den lengste bølgelengden - rød.
  God helg ønskes av Tove.

  SvarSlett
 13. Herlig ... jeg kjenner følelsen når sola er tilbake. Selv om byen bader i sol har ikke jeg sol på flere uker midt på vinteren. Åsryggen i sør skygger for oss. Den er heldigvis tilbake hos meg også!

  SvarSlett
 14. Herlig ... jeg kjenner følelsen når sola er tilbake. Selv om byen bader i sol har ikke jeg sol på flere uker midt på vinteren. Åsryggen i sør skygger for oss. Den er heldigvis tilbake hos meg også!

  SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)