torsdag 5. januar 2017

Det nye året 2017


Då er nyeåret i gong,
idèane til blogginnlegg står 
ikkje akkurat i kø,
men forhåpentlegvis vil eg kome på glid etterkvart.
I dag satsar eg på blomster og vêret.
Siste veka har det vore både
regn, storm, mange varmegrader,
og snø.
I dag er det kuldegrader.
Med andre ord, det er ikkje kjedeleg.

Utfor døra står denne
Julerose - Helleborus 

Litt sliten av vêret,
men den "står an av"...

Hortensiaen står i ei lita krukke ute framleis.
Slike planter er fine 
i alle stadier.

Slik er det med mennesket også,
alle aldrar har sin sjarm :)
14 kommentarer:

 1. Ja, det er ikkeså lett å finne på noe å skrive om nå på vinteren, men været er alltid det :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Heleborus - touched by winds and weather, but beautiful. And hydrangea too, like people.
  Happy New year for you and yours

  SvarSlett
 3. Godt nytt år! Takk for kjekk kommentar på bloggen :)
  Jeg liker det du skriver at blomstene har sin sjarm, selv om de er slitte av vær og vind. Det viser at de er sterke og hardføre.

  SvarSlett
 4. Heisann, "ja, takk begge deler, ikke enten eller", er ikke et nyttårforsett, men noe jeg har praktisert lenge, altså ja takk både sjokolade og en god tur... det skal ikke være tvang, men lysbetont. Skal prøve å minne deg på dagene. Hvis du kommer ut av godstolen enten fredag, lørdag eller søndag, skal du virkelig berømmes! Lykke til - og julerosene skal få minne oss på at det er lov å ha jul helt til påske ;:OD) Alt annet er ut her hos meg i morra...

  SvarSlett
 5. Godt nyttår, til deg også.. Så søtt, å sammenligne en litt vissen hortensia med mennesker.. Joda, noen ganger kan vi vel føle oss litt "vissen", selv om det mest er bra. Ønsker deg et godt år. Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 6. Hello, pretty flowers and images. I am not a fan of winter. I wish you all the best in 2017. Happy New Year! Happy Thursday, enjoy your day and the weekend ahead!

  SvarSlett
 7. Nei, det er ikke så mye som skjer i hagen for tiden, så det det er ikke mye bloggmateriale der. Julerosene mine har også fått gjennomgå i uværet, og er preget av det.Lurer på om jeg skal dekke jorden i beder med granbar, så de ikke blir så tilskitnet av jordsprut i regnet. Godt nyttår!

  SvarSlett
 8. Takk for gode ord hos meg! Kan ikke huske du har vist oss det du strikka til jul, så blogg i vei! Jeg har følt meg vissen i lang tid. Ny runde med krystallsyke, men nå har heldigvis verste svimmelheten gitt seg. Jeg vil jo helst være i aktivitet med litt av hvert og har liten tålmodighet med det som setter meg ut av spill, i alle fall når jeg holder på å kvikne til igjen.
  Begynte på et par votter i går med garn fra lykkelige sauer i Lofoten. Gavepakke til 70-årsdagen i sommer. Det viser seg at de blir altfor store for meg, og jeg hadde jo tenkt å bruke dem selv. Så nå rekker jeg antakelig opp og finner et mønster med færre masker. Garn til tunika ligger også klart.
  Ja, det er koselig med kontakt på bloggen. Det blir ikke det samme med "Nydelig" og "Fint", ev hvor mange "likes" som kommer.

  Sikkert hektisk med full rulle hele jula, men for noen herlige dager der alle er samla!

  Godt nytt år igjen!

  Klem

  SvarSlett
 9. Godt nytt år til deg! Vi opplever nok dei same vérskiftingane, g akkurat no er eg litt bekymra over om det blir blankis i morgon...
  Er så einig med deg,- kvar alder sin sjarm. Litt merke etter eit levd livd er i alle fall finare enn eit ansikt som er så oppstramma at dei knapt har mimikk når dei snakkar.
  Takk for dei fine og gode kommentarane du legg igjen på bloggen min, sjølv om eg har vore ekstremt dårleg å kikke innom andre det siste året. Men det er nettopp kommentarane frå deg og andre som gjer at eg har lyst å satse meir på blogging igjen. Så får vi sjå om det nye året blir betre i så måte.

  SvarSlett
 10. Happy New Year Anne-Mari! No sight of hellebores here - snow and - 22 C!! Thank you for linking.

  SvarSlett
 11. Lovely shots of the flowers! Keep warm.

  SvarSlett
 12. Det er ikke alltid like enkelt å finne noe å skrive om. De fleste av oss har jo et tradisjonelt hverdagsliv der det ikke skjer så mye. En annen sak er om man har blogg med spesielle tema som politikk, samfunnsliv, kultur, mote osv.

  Uansett, god helg til deg og dine.

  SvarSlett
 13. Ja, når slutter jula? Det handler mitt siste innlegg om. Det har vært litt ulike meninger om dette opp gjennom. Var det i går, den 6. januar, eller er det den 13.?
  Tipsene til Vilt og vakkert om å gå på tur er viktige. Men tror vi alle tre liker å gå turer. God helg ønskes av Tove

  SvarSlett
 14. Mennen 👍👍👍👍🌃🌃💞💞💞💞💝💝💝💝💊💚💚🚗🚗🌞coh jenny thettha jenny

  SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)