søndag 1. april 2012

Takk for alle kjekke kommentarane på
bokstavinlegget.
Godt og inspirerande at dokke
er så snille

Etter eindel trøbbel med PCen
(igjen)
er eg klar, om enn litt forseinka,
med dette innlegget.

Med mange munnar å mette i fjellheimen
smakar det med litt heimelaga
Denne oppskrifta på grove rundstykker
har eg brukt i mange år.
 
Fann den i Sunnmørsposten
i sida til Gunda Djupvik
som no har bloggen altgodt

Skiftar ut  mjølk, og brukar berre vatn,
som eg byrja med då eit av borneborna
var allergisk.

Grove rundstykker er lett å ty til både
som mellom-måltid og til frukost.

Til lammesteika seinare i påska
må me ha litt "barnesikker" kost
Gode gamaldagse kjøtkaker,
steikte i den gode steikjepanna frå Scanpan,
ligg klar i fryseboksa :)

No er det berre å gle seg til gode dagar
i påskefjellet !

Eg ynskjer alle ei
God påske !!

Helsing Anne-Mari




6 kommentarer:

  1. Det så veldig godt ut! mmmm.... hjemmelaga er og blir best :)
    God påske til deg og dine!!
    Klem fra Inger

    SvarSlett
  2. Nam dissa hjemmelaga rundstykka såg så god ut. =) Ha en fin påske =) NB dessa sølv tinga er bryllaupsgave fra mine besteforeldre som dei har kjøpt på waage =)

    SvarSlett
  3. Nej offa det var ikke slik ment, ble ikke fornærma, det må du ikke tru. Gode Påske klem fra meg =)

    SvarSlett
  4. En flott og god påske ønskes deg også.

    SvarSlett
  5. Mmm, her var det mykje godt :)
    Er ikkje akkurat tradisjon her med ribbe og pinnekjøt i påsken- men her var det og restar frå jul :)

    Kos dikka masse i påsken! Eg skal jobbe i tre dagar no, so er det langfri!!

    Klem

    SvarSlett
  6. Så kjekt at du likte rundstykka mine! Det er eigentleg mamma si oppskrift, som eg har teke med meg ut i verda. :-)

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)