tirsdag 4. juni 2019

Rabarbratid


I dag har eg laga Rabarbrasyltetøy,
to sortar.

Ottar og eg har kvar sine favorittar frå barndomen,
svigermor brukte rabarbra og fiken i syltetøyet,
 mor mi brukte aprikoser i lag med
rabarbra.
Me et begge sortane, men lika best
favorittane våre :)

Rabarbrasyltetøy med fiken til venstre,
og rabarbrasyltetøy med aprikoser til høgre :),




Visst du er interessert kan du trykke på linken:


Kanskje har du eit heilt anna favorittsyltetøy 
med rabarbra ?







5 kommentarer:

  1. Det ser jättegott ut. Det måste jag försöka göra. Tack för receptet!

    SvarSlett
  2. Jeg synes rabarbra er godt. Vi bruker ikke mye syltetøy, men rabarbragrøt er godt. Da tar jeg litt hjemmelaget rød saft i, så blir det fin farge på den. Hilsen Tove/fargeneforteller

    SvarSlett
  3. Fantastisk... jeg liker. Jeg ta også jordbær. Vi har mye her.
    Klem fra Viola

    SvarSlett
  4. Eg har i dag vore hos ei venninne som er borte i 14 dager og hausta rabarbraen hennar. Ho rakk det ikkje før ho reiste, så no har eg fryst den ned for ho. Lura unna litt, så i morgon bakar eg rabarbraterter.

    SvarSlett
  5. Så godt det ser ut! Skulle så gjerne hatt rabarbra her, men må nok "på gardan" for å skaffe meg det. Synes det er nydelig i pai også med krem eller vaniljesaus/kesam til. Flott den skulpturen i forrige innlegg også! Det er godt vi kan komme innafor og få hjelp når vi trenger det.

    Riktig god pinse til deg og dine!

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)