I Kraftstasjonen Restaurant & Kolonial
i Måløy.
får ein nyte god mat laga frå grunnen av.
Dei legg vekt på bruk av lokale råvarer
særleg fersk fisk
som er lett tilgjengeleg her
rett ved havet.
Kraftstasjonen har forskjellege arrangement
som quiz- og bingokveldar.
To gongar har me vore på
interessante Forteljarkveldar, siste gong
no i januar der ein kar frå Husevåg fortalde
om oppveksten på øya, og om
fiskeri i "gamle dagar",
Han fortalde om livet sitt i utanriksfart og om
strabasiøse opplevingar som fiskar og trålbas ved Grønland og
New Foundland.
Mannen min som også var på trålfiske på
dei store fiskebankane i sine unge dagar
på 1960 og 70-talet
synest det var svært interessant !
Denne kvelden var menyen
torsk med bacon og anna godt
på ei seng av nydeleg potetpurè
torsk med bacon og anna godt
på ei seng av nydeleg potetpurè
Heimelaga Mandelkjernepudding med
Bringebærsaus
var prikken over i-en :)
Me gled oss til fleire liknande arrangement.
Bringebærsaus
var prikken over i-en :)
Me gled oss til fleire liknande arrangement.
Fisk er godt, det burde jeg bli flinkere til å spise hmm. Veldig kjekt å høre andres historier ja. Ha en fin helg, klem
SvarSlettSå koselig det høres ut. Hjemmelaget mat fra bunnen av smaker absolutt best.
SvarSlettGod helg!
Nam nam :-)) Kanskje vi må stoppe og spise der neste gang vi reiser den veien! Ønsker deg en fin helg!
SvarSlettMmm - delicious dessert!
SvarSlettDette høres hyggelig ut, og maten ser god ut. Hva mer kan vi forlange?!
SvarSlettEn god helg ønskes av Tove/fargeneforteller
Heisann, alltid hyggelig med slike kvelder, gode fortellinger, god mat og gode folk rundt seg.
SvarSlettKom på at jeg mangla illustrasjonen på innlegget i dag.... teksten var forberedt for lenge sida - og jeg hadde glemt at det ikke var noen illustrasjon til det.. innlegg uten bilder, duger ikke! Ha god tur, høres, sees eller hva skal vi si?
Fisk og stappe er kjempegodt, og med bacon til er det rene festmaten! Jeg er vant med stappe til all slags saltfisk, og uer og stappe er nok favoritten. Artig med minner fra "gamle dager". Tenker mer og mer på "før i tida! ettersom åra går. Det er vel det som kalles å gå i barndommen muligens. Spesielt når jeg er ute på sparktur strømmer minnene på.
SvarSlettGod lørdagskveld fra Uvdal.
Klem
The real thing - mat fra bunnen av, ingen poser eller andre snarveier. Heldige er vi som har havets delikatesser rett utenfor stuedøra! Og så er det jo alltid spennende å høre historier fra levd liv. Her nord venter vi på skreien og håper og tror at innsiget kommer med fullmånen.
SvarSlettNam, nam... du hadde det fantastisk :-))
SvarSlettKlem fra Viola