Eg kan ikkje hugse frå min barndom
at far min dreiv med
krabbefiske.
Men yngste bror min Jon-Ove
er ivrig med det,
og ein dag i ferien hans
var mannen min og eg med ut på
sjøen for å drage
krabbeteiner.
Teina er tømt og lagt i
fisk som agn før
den blir sett ut att
Bror min er eksperten på dette
Eg lika både det som er inne
i krabbehuset og
i klørne.
Sjølvsagt med brød og majones.
Nydeleg måltid toppa med
litt blankt i glaset.
Eg er klar til å fylgje fleire gongar
for dette var spennande.
........
Tusen takk for alle helsingane på
innlegget om Karsten Warholm.
Han er ein flott fyr med
begge beina godt planta på jorda.
Vi set vår lit til at yngstemann får krabber i teinene i år. Det er godt å få seg minst eitt krabbemåltid i året, helst ute.
SvarSlettKrabbeseongen er i gang, og det blir nok noen godbiter i tida framover!
SvarSlettKrabbe er nydelig, men ikke for ofte.
SvarSlettMajones må til, og sitronpepper er godt på.
Og selvsagt hvitvin.
Jeg blir gjerne med ut neste gang.
Hilsen fra Tove