Fyrst vil eg takke for alle hyggelege kommentarane på
innlegga før.
Særleg artig var det å lese om alle som
har eit forhold til krede, eller aure/ørret.
Har laga saft.
Med mykje bær i nærleiken må eg bruke den til
noko fornuftig.
Eg blanda ripsbær og bringebær.
2 kg sukker på full korg.
I år brukte eg Norgesglas istadenfor flasker.
Brukar slik saft berre når me er mange.
Prøvesmaking av safta idag.
Hadde " søndagsmiddag " på ein onsdag ;)
Sosakjøt med ertestuing og surkål.
Mangla tytebærsyltetøy så det blir neste prosjekt...
Eg ynskjer god onsdagskveld til alle der ute !
Hm.. spennende smak, trur jeg. :-)
SvarSlettHar sanket inn på ripsen og bringebæra rundt gjerdet mitt, så ørkje har jeg her... da er det egentlig bare å herme. :-)
Ha en fin kveld
Bringebær og rips sammen smaker kjempegodt! Her er det lite bær i år så det blir nok ikke saftkoking på meg denne sesongen. Ei skikkelig husmor koker saft, vet du!
SvarSlettKos dere med den gode smaken av egenprodusert vare!
Klem fra Ingunn
Hmm, deilig! Gler oss til å smake på verdens beste saft:-) -elsten
SvarSlettHerleg med heimelaga saft! Eg ser at tyttebæra held på å bli modne.
SvarSlettDet er så gødt med ripsbærsaft!
SvarSlettMin saftkoker har stått urørt i kjelleren noen år...og det er synd!!
ha en fortsatt fin uke :)
Åh! Jeg vil komme på middag og drikke saft - det ser såå deilig ut :)
SvarSlettFabelaktig kveld, søta!
smil&klem
Så koseleg, og godt med heimelaga saft! Me har ein saftkokar me skal prøva ut, og mykje rips i frysen, og plommer på trea. Lurte på om eg skulle prøva meg på plommesylte i morgon, viss eg tør;) Ha ei fin veke vidare!
SvarSlettSå flink du har vært. Blanding av rips og bring må jo gi en spesielt god smak.
SvarSlettOg så sosakjøtt - det er bare sååå godt.
:) Inger
Det er så utrolig godt med hjemmelaga saft...og det sosekjøttet ser fantastisk godt ut. Heldig er den som kan spise hos deg!
SvarSlettHa ei fortsatt god uke...med saftkoking!
Klem fra Kristin
Sikkert nydelig saft du har laget, rips og bringebær hørtes ut som en god kombinasjon! Har du prøvd ublanda saft som saus til riskrem? Nam, nam! :-)
SvarSlett