Lammerullen er ein av dei viktigaste
juletradisjonane for meg.
Det luktar jul i huset idag etter kokinga.
.
Sjøl om eg gjer det på same måten kvart år
Sjøl om eg gjer det på same måten kvart år
er det like spennende om den smaker like godt.
Kvar har sin måte å lage den til på. Min ligg i
lettsaltlake først, så speka litt før den vert kokt.
Jammen vart den like god i år òg :)
Mmm... beste julepålegget !!
Og ute er det vinter.
Berre å gle seg til god mat og julestemning !
Takk for gode kommentarar, det er så kjekt !
Klem frå Anne-Mari
Er vel bare et ord som dekker dette, og det er; NAM!! Ønsker deg en fin førjulstid!
SvarSlettSå bare knallgodt ut....herlig med sånne lukter som gir gode assosiasjoner nå i adventstiden.
SvarSlettNaaaaaaaaaaaam♥
SvarSlettLikte også så godt lykta i vindauget!LEKKER.
God fredagskveld ♥
Klem frå Astrid
Ååååå - jeg er så imponert over de som lager sånt sjøl! Her blir det sursild og medisterkaker. Det får greie seg :)
SvarSlettTusen millioner takk for hyggelig hilsen hos meg! Nå begynner det å bli mange koselige bloggdamer å følge med på!
Eg får rullepølse..er det det samme??..av svigermor kvart år:) Og det er like godt kvart år :)
SvarSlettEr so fint med slike tradisjonar♥
God helg til deg :)
Klem Anita
mmm. Her ligger ribberullen og trekker i saltvann nå. Men du.. dumt spørsmål fra amatøren meg: Får ma kjøpt slike strømper (eller hva det nå heter?) ? Jeg binder på gamlemåten, og det tar jo sin tid og blir av og til ikke så pent..
SvarSlettHa en fin lørdagskveld!