onsdag 16. september 2015

Kjekt








å lage mat til spesielle anledningar.
Konfirmasjonen var ei slik anledning.
Me var mange som laga til koldbordet og/eller
kakebordet.
Eg valde å lage nokre ting som kunne gjerast ferdig
i god tid på førehand.
Daim-iskake
er ein favoritt på kakebordet.



Brownies og Ristoppar er dei yngste glad for


Hjortegryte med kjøt frå Kaldholen
laga eg dagen før.
Det var ris og grøn salat til.



Potetsalat er best når den er laga dagen før.
På bordet var mykje godt som denne passa til.




I like

Posted using BlogPress from my iPad

15 kommentarer:

  1. Det er kjekt å kunne bidra! Skulle likt å smake på den gryta!
    Dajm-kake er en favoritt her i huset også. Ellers pleier jeg å bake Kvæfjordkake når noe skal feires.
    Vi venter på mer regn, men det er ingen fare her vi bor.
    Følger med på vannmassene i Kongsberg. Skummelt.

    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  2. Sdet er alltid ei utfordring å ta vare på maten etter ei slik anledning. Smart - og ikkje minst godt - med det som kan frysast og takast fram att når det høver.

    SvarSlett
  3. Mye godt. Og veldig lurt med ting en kan lage til dagen før.
    Iskake er jo kjempegodt.
    I morgen er det bakedag her.
    Tror det blir eplekake.

    SvarSlett
  4. Så mye deilig da. Hjemmelaget potetsalat er godt.
    Klem

    SvarSlett
  5. Daimiskake er fantastisk, tror aldri jeg kan spise meg mett på den! Det er fint å kunne lage maten sin selv.

    SvarSlett
  6. Åh det där ser smaskigt ut...särskilt den första skulle jag gärna smaka på! :)

    SvarSlett
  7. Ja ni kan verkligen fira en konfirmation i Norge. Jag vet för jag har varit på ett par konfirmationsfester hos mina släktingar :) det var mat i överflöd, det gillar jag!

    SvarSlett
  8. Oj här bjuds det på många läckerheter :) Smarrigt!

    SvarSlett
  9. Så gott! Daimiskake - jag gissar på glasstårta på svenska? - det låter supergott!

    SvarSlett
  10. Här var det mat i långa banor. Ja även lite gotter.

    SvarSlett
  11. Hjortgryta, jo jag tackar, det låter om något riktigt mumsigt!

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.