lørdag 31. mai 2014

Gule blomster

Det er så greit og fint med
blomster som kjem att
år etter år.Som krev lite stell,
og gir av seg 
sjølv.
Eg er ikkje sikker på namnet til desse
høgreiste blomstrane.

Vona dei siste dagane i mai har vore fin
og juni er velkomen.

Anne-Mari


10 kommentarer:

 1. Hei og god morgen;)
  Vi ha de samme blomstene i hagen og i år blomstrer de som aldri før;) Ja, kjekt med slike som trofast kommer igjen. Her er det surt og kaldt-8 grader og vind. Så nå blir det prøveretting og kaffe de nærmeste timene;)

  Fin dag til deg;)
  Klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 2. Stauder er så trofaste og flotte, og de greier seg helt selv,,fantastisk,,
  Gullkorg tror jeg den heter, nydelige bilder og blomst.

  God helg fra Marit.

  SvarSlett
 3. Vakre! Og trufaste :-)

  Ha fin helg midt i mellom mai og juni 2014!

  SvarSlett
 4. Jo takk, fint vær og alt står bra til. Driver og beiser glaskarmer og dører og rekkverk. Prikkelarbeid som det heter på Nordmøre. Men nå har jeg tatt helg. Var akkurat og handla og innom kirkegården og vatna på svigerfar si grav. Der har vi gule stemor inntil videre, for her oppe mot fjellet kan det fremdeles komme ei frostnatt eller to. Men nå har vi hatt finvær lenge. Kanskje er dette sommeren i år?

  Nydelige bilder av blomstene dine!

  God helg fra Ingunn

  SvarSlett
 5. Fine bilder og fine blomstrar! Vi har det ganske spennande i hagen dette året, for vi flytta hit til dette huset i vinter. Dei vi kjøpte huset av har gjort ein god jobb med hagen, så vi har gledd oss over den eine vakre veksten etter den andre som dukkar opp rundtom på tomta. Det var ikkje vits i å gjere så mykje sjølv denne våren, før vi visste kva som fantes der nede under den vinterbrune molda...

  SvarSlett
 6. Fine, trur du viser frem Gulkorg Doronicum caucasicum, se jo ikkje bladene på bildene dine.
  God sommer ønsker eg deg. Alt blomstrer liksom på ein gong i år.
  Klem,

  SvarSlett
 7. Kjempefine blomster det der og de bor også i hagen min. Ellers er jeg veldig glad i Tusenfryden i plena våres. Min favoritt.
  Ellen :)

  SvarSlett
 8. Ja jeg setter også pris på disse trofaste traverne som dukker opp hver vår. Like frisk og tidig :-)) Ha en flott juniuke!

  SvarSlett
 9. Jeg jobber med å få litt flere bedd i hagen der det kommer igjen blomster år etter år. Det er kjekt! Så trenger jeg bare bry meg med å plante i pottene. Nydelige bilder av disse gule blomstene Anne-Mari:)

  SvarSlett
 10. For noen nydelig bilder, begynner du å få taket på innstillingene på kamera tro?
  Vakker blomst også, at de kommer trofast år etter år er så fint - det føles som en får besøk av en "gammel ven":) Det er ikke mye blomster i hagen min bortsett fra rhododendron men jeg har noen peoner som kommer tilbake hvert år, jeg blir like glad hver gang jeg ser de små ballene på blomsten og vet at snart blir det store vakre fargeklatter:)

  klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)