Siste vekene har eg laga knekkebrød
fleire gongar.
Eg brukar oppskrifta til
og har i 1 dl graskarkjerner i tillegg.
Ho har gode oppskrifter som
blir vellukka.
Knekkebrøda et eg gjerne utan noko på,
dei har god smak som dei er.
Men skal det vere ekstra godt kan eg
anbefale
eit tynt lag
rabarbrasylte med aprikos
eller
rabarbrasylte med fiken.
Det er høgsesong for rabarbraprodukt no
så eg har laga og lagra.
Oppskrift på rabarbrasylte finn du
her
brukte same oppskrift med aprikoser
(la dei i vatn nokre timar først).
så eg har laga og lagra.
Oppskrift på rabarbrasylte finn du
her
brukte same oppskrift med aprikoser
(la dei i vatn nokre timar først).
Eg var så heldig å få molte frå mi gode
tur-venninne.
Snøfrisk med moltesylte !
DET er nydeleg det !
Vona du har ei strålande langhelg.
Her skin sola og det er varmt og godt :)
Anne-Mari
Her skin sola og det er varmt og godt :)
Anne-Mari
Mums, så gott det ser ut! Knäckebröd har jag aldrig bakat men det vore kanske idé att försöka!
SvarSlettHa en fin kväll!
Heimelaga knekkebrød er både sunt og godt!
SvarSlettMin rabarbra er flott no. Eg har arbeidd meg gjennom eit par oppskrifter. Den dagen eg ville lage etter Gunda si oppskrift, var dei utselde for jordbær. Tysdag skal eg ta med meg på skulekjøkenet. Eg jar tru på dagens ungdom!
Godt jeg allerede hadde spist ellers hadde det gått lukt inn i kjøleskapet.
SvarSlettNammenam .)
Ha en fin kveld :)
Klem :)
Herleg!
SvarSlettMå prøvast :-)
Så godt ! Elsker disse knekkebrøda. Held på med maling i nytt hus om dattera mi har kjøpt i Trondheim akkurat no, og da et vi knekkebrød i pausane! Tok meg tid til ein halvtime på trammen i dag. Godt å sitte og trekke inn inntrykk av miljøet rundt der ho og to barnebarn skal bu.
SvarSlettNam nam her var det mykje godt! Må le litt også for no har eg akkurat posta eit innlegg om rabarbra og rabarbrasylte og så kjem eg inn hit og finn det same! Hi hi, sånn er det når det er høgsesong:)
SvarSlettSlike knekkebrød har eg også laga mange gonger og dei er berre kjempegode! Eg brukar å drysse rikelig med sesamfrø over tilslutt for det err eg så glad i.
Ønsker deg flotte dagar vidare....no er det bra fint du!
Klem frå Alva.
Har ikke prøvd meg på knekkebrødbaking ennå, jeg. Blir liksom aldri tid til baking. Men når jeg får ferie... da burde jeg kanskje prøve ;-) Det ser riktig godt ut i hvert fall.
SvarSlettHjemmelaget knekkebrød er kjempegodt;) Jeg passer på å ha i boksen, men nå er det tomt. Får se om det blir noen i løpet av helgen;) Soldagen i dag er brukt til retting av terminprøver. Det er lærerhverdagen i eksamenstiden. Men veldig godt å ha hele dagen;)
SvarSlettHåper solværet fortsetter;)
Klem fra Ann-Mari
Takk for hyggelige kommentarer på de to siste innlegga mine! Prøvde å kommentere her i går, men da fikk jeg "error".
SvarSlettSlike knekkebrød baker jeg også, og jeg har gjerne oppi det jeg har for handa. Gode blir de uansett. Bruker som oftest ost på, men med sylte må det jo smake himmelsk. Det er rene desserten vil jeg tro.
Har nettopp vært på bygdetunet og levert saker til sommerutstillinga "Utstyrskista". Det er utrolig hvor mye en har samla gjennom et langt liv....
Nå venter vaskebøtta.
God helg fra Ingunn
Disse knekkebrødene er så gode! :) Og koselige å se på, og lettvint å servere :)
SvarSlettOg nå er jeg så glad og lettet over at bloggen min er reddet fra totalhavari. Jeg fikk meg en støkk!
Nam, det så godt ut:)
SvarSlettHar du prøvd knekkebrødsnacs? Hvis du skjærer knekkebrødene i tynne strimler eller små firkanter og strør litt salt på før de stekes så får du skikkelig god snacks (om du er glad i salt som jeg i alle fall;) Får litt bedre samvittighet når jeg knasker på slike i stedet for den litt mer usunne varianten;)
Ha ei god helg kjære du,
varm klem:)
Naamm det så godt ut!!
SvarSlettHjemmelagde knekkebrød er sååå godt!!
Kos deg:)
Klem!