er blant favorittane her i huset.
Godt på brødskiva.
Og godt i lag med ulike ostar.
Rabarbra og økologiske fiken i bitar
blanda med sukker
står og trekke over natta
Etter lang koketid er den klar
Av ein porsjon blir dette resultatet.
Fleire innlegg om Rabarbrasyltetøyet:
Takk for flott oppskrift! Jeg har så mye rabarbra som ikke blir brukt, så dette skal jeg prøve en gang :)
SvarSlettHa en fin dag!
Hello, your jam looks delicious. I have never tried rhubarb jam. Thanks for sharing the recipe. Have a happy day!
SvarSlettSer gott ut! Verkar inte vara svårt att göra och det gillar jag!
SvarSlettHa en bra torsdag! Här regnar det idag och regnet är mer än välkommet för här är riktigt torrt i markerna.
Härligt att ta tillvara på allt som växer i trädgården. Jag ska testa att göra rabarbersill till midsommar, vad tror du
SvarSlettDet så godt ut. Litt for seint med oppskriften i år, men til neste år kanskje. Det ble suppe av alt dette året. Gubben liker det.
SvarSlettKlem
Høres ut som en veldig god oppskrift, dette må prøves:) Ha en fin ukeslutt!
SvarSlettmmmm! Takk for ideen
SvarSlettHeisann.... fin og god måte å ta vare på sommeren på!
SvarSlettRabarbrasyltetøy......det er sommer på glass det.
SvarSlettHeldige meg som fikk et glass av dette nydelige syltetøy da vi traff hverandre i fjor sommer!! Rabarbrasommerklem sendes ♥
SvarSlettDet var en spennende syltetøy-kombinasjon!
SvarSlettFlink du er.
SvarSlettPrøvd å blande jordbær og rabarbra - skal visstnok være en god kombinasjon.
Jeg tåler dårlig oksalsyra, men lager råsaft av rabarbraen.
Men i år trur jeg ikke det blir noe saft, for mange andre prosjekter.
Klem Inger
Deilig også som dessert - rabarbragrøt med litt sukker og fløte/melk. Hilsen Tove
SvarSlettKos deg med den gode sylta du som kan! Det er kjekt å kunne ta vare på tradisjonene, og vi setter mer og mer pris på "gamle" retter jo eldre vi blir. Slik er det i alle fall med meg.
SvarSlettRegn her i dag, men bedre meldinger til i morgen.
Riktig god helg fra Ingunn
Å du verden, dette må da være rene konfekten!
SvarSlettJeg bruker å blande med svisker og aprikos, eller jordbær. Gleder meg til å prøve dette. Må bare komme over noen som ikke bruker sin rabarbra :)
Del det gjerne på link party hos meg i morgen:)
Tror jeg må på rabarbrajakt, nå. Lurer på om ikke min mor har litt i hagen?
SvarSlett