torsdag 16. juni 2016

Rabarbrasyltetøy

er blant favorittane her i huset.
Godt på brødskiva.
Og godt i lag med ulike ostar.

Rabarbra og økologiske fiken i bitar
blanda med sukker 
står og trekke over natta

Etter lang koketid er den klar

Av ein porsjon blir dette resultatet.

Fleire innlegg om Rabarbrasyltetøyet:
Her 





16 kommentarer:

  1. Takk for flott oppskrift! Jeg har så mye rabarbra som ikke blir brukt, så dette skal jeg prøve en gang :)

    Ha en fin dag!

    SvarSlett
  2. Hello, your jam looks delicious. I have never tried rhubarb jam. Thanks for sharing the recipe. Have a happy day!

    SvarSlett
  3. Ser gott ut! Verkar inte vara svårt att göra och det gillar jag!
    Ha en bra torsdag! Här regnar det idag och regnet är mer än välkommet för här är riktigt torrt i markerna.

    SvarSlett
  4. Härligt att ta tillvara på allt som växer i trädgården. Jag ska testa att göra rabarbersill till midsommar, vad tror du

    SvarSlett
  5. Det så godt ut. Litt for seint med oppskriften i år, men til neste år kanskje. Det ble suppe av alt dette året. Gubben liker det.
    Klem

    SvarSlett
  6. Høres ut som en veldig god oppskrift, dette må prøves:) Ha en fin ukeslutt!

    SvarSlett
  7. Heisann.... fin og god måte å ta vare på sommeren på!

    SvarSlett
  8. Rabarbrasyltetøy......det er sommer på glass det.

    SvarSlett
  9. Heldige meg som fikk et glass av dette nydelige syltetøy da vi traff hverandre i fjor sommer!! Rabarbrasommerklem sendes ♥

    SvarSlett
  10. Det var en spennende syltetøy-kombinasjon!

    SvarSlett
  11. Flink du er.
    Prøvd å blande jordbær og rabarbra - skal visstnok være en god kombinasjon.
    Jeg tåler dårlig oksalsyra, men lager råsaft av rabarbraen.
    Men i år trur jeg ikke det blir noe saft, for mange andre prosjekter.
    Klem Inger

    SvarSlett
  12. Deilig også som dessert - rabarbragrøt med litt sukker og fløte/melk. Hilsen Tove

    SvarSlett
  13. Kos deg med den gode sylta du som kan! Det er kjekt å kunne ta vare på tradisjonene, og vi setter mer og mer pris på "gamle" retter jo eldre vi blir. Slik er det i alle fall med meg.
    Regn her i dag, men bedre meldinger til i morgen.

    Riktig god helg fra Ingunn

    SvarSlett
  14. Å du verden, dette må da være rene konfekten!
    Jeg bruker å blande med svisker og aprikos, eller jordbær. Gleder meg til å prøve dette. Må bare komme over noen som ikke bruker sin rabarbra :)
    Del det gjerne på link party hos meg i morgen:)

    SvarSlett
  15. Tror jeg må på rabarbrajakt, nå. Lurer på om ikke min mor har litt i hagen?

    SvarSlett

Eg set stor pris på at du legg igjen ein kommentar :-)

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.