Takk for alle kjekke kommentarane på
bokstavinlegget.
Godt og inspirerande at dokke
er så snille ♥
Etter eindel trøbbel med PCen
(igjen)
er eg klar, om enn litt forseinka,
med dette innlegget.
Med mange munnar å mette i fjellheimen
smakar det med litt heimelaga
Denne oppskrifta på grove rundstykker
har eg brukt i mange år.
Fann den i Sunnmørsposten
Skiftar ut mjølk, og brukar berre vatn,
som eg byrja med då eit av borneborna
var allergisk.
Grove rundstykker er lett å ty til både
som mellom-måltid og til frukost.
Til lammesteika seinare i påska
må me ha litt "barnesikker" kost
som mellom-måltid og til frukost.
Til lammesteika seinare i påska
må me ha litt "barnesikker" kost
Gode gamaldagse kjøtkaker,
steikte i den gode steikjepanna frå Scanpan,
steikte i den gode steikjepanna frå Scanpan,
ligg klar i fryseboksa :)
No er det berre å gle seg til gode dagar
i påskefjellet !
Eg ynskjer alle ei
God påske !!
Helsing Anne-Mari
No er det berre å gle seg til gode dagar
i påskefjellet !
Eg ynskjer alle ei
God påske !!
Helsing Anne-Mari
Det så veldig godt ut! mmmm.... hjemmelaga er og blir best :)
SvarSlettGod påske til deg og dine!!
Klem fra Inger
Nam dissa hjemmelaga rundstykka såg så god ut. =) Ha en fin påske =) NB dessa sølv tinga er bryllaupsgave fra mine besteforeldre som dei har kjøpt på waage =)
SvarSlettNej offa det var ikke slik ment, ble ikke fornærma, det må du ikke tru. Gode Påske klem fra meg =)
SvarSlettEn flott og god påske ønskes deg også.
SvarSlettMmm, her var det mykje godt :)
SvarSlettEr ikkje akkurat tradisjon her med ribbe og pinnekjøt i påsken- men her var det og restar frå jul :)
Kos dikka masse i påsken! Eg skal jobbe i tre dagar no, so er det langfri!!
Klem
Så kjekt at du likte rundstykka mine! Det er eigentleg mamma si oppskrift, som eg har teke med meg ut i verda. :-)
SvarSlett